Scene indvielse 2020

Tak er kun et fattigt ord!

Vi fik indviet vores nye scene med et top tunet publikum som respekterede at vi skulle holde afstand og fantastiske musikere som leverede varen til perfektion. Vi sidder tilbage med varme om hjertet, over den opbakning vi igen har fået for 11 gang i træk!

Tusind tak til alle de frivillige hjælpere. I gjorde en kæmpe indsats på en meget speciel og anderledes dag. Uden jer kunne vi ikke gøre det her. Vi glæder os allerede til år 2021 og håber vi kan lave en masse fede oplevelser i Broager.

Så på vegne af hele BUI Rock foreningen

TAK TAK TAK TAK TAK TAK

Artikel fra BROAGER.DK

Årets måske vigtigste Broager-begivenhed er vel gennemført i weekenden. Den nye BUI Rock scene på idrætscentret er indviet og skaber helt nye muligheder for kulturen i Broager.

-Scenen kommer til at betyde rigtig meget. Nu har vi virkelig muligheder, ikke kun for koncerter men også for andre arrangementer og med andre arrangører end BUI Rock. Udover tre koncerter håber jeg, at der kan være standups, gospel, teater. Scenen kommer bare til at vække liv i Broagers kulturliv, forudser formanden for BUI Rock, Martin Hansen, som fra scenen tilføjede:

– Indvielsen er en stor dag, ikke mindst for Broager by, ikke mindst for idrætsforeningen BUI. Og hvor er det en vild dag for BUI Rock.

To piger står bag

Martin Hansen uddelte i overført betydning blomsterne til to piger i byen for, at scenen er blevet til virkelighed. For det var ikke BUI Rock, der selv tog initiativet til at søge om penge til byggeriet. Det gjorde Jette Asmussen og Laila Andersen.

-I 2018 den 11. september, tænkte de to piger: De der i BUI Rock går og drømmer om en stationær scene. Men de gør jo ikke noget ved det!

Så tænkte de to piger. Lad os da prøve at søge Sønderborg Kommune om nogle penge. Det skader da ikke at prøve. De informerede BUI Rock. Og Vupti, så lykkedes det. Kommunen har givet 300.000 kr. til projektet. Laila og Jette – I startede dette her. Det glemmer vi jer aldrig for.

Stor tak også til Sønderborg Kommune.

Der er mange andre, vi skal takke. Ikke mindst det lokale erhvervsliv, som kommer, når vi beder om hjælp. En kæmpe-tak til alle jer, som har brugt tilsammen over 1.000 mandetimer på at bygge scenen.

Overskuddet går til børnene og de unge

11 gange er der afviklet BUI Rock, med pæne overskud, som hidtil er gået til fodbold-afdelingen i BUI. Nu er BUI Rock en selvstændig forening, som går bredere ud ved fortsat at kunne tilgodese fodbold men øremærker årets overskud til fordel for børn og unge i alle afdelinger i BUI.

-I år kan vi jo ikke love det store overskud som følge af coronaen. Vi har i år ikke rock-fodbold, ikke rock-løb, ikke amerikansk lotteri osv. Men vi har en ny scene og har udbudt en siddende koncert for byen.

FAKTA:
I samarbejde med Broager Udviklingsforum indkaldte kommuneni 2018 til borgermøde for at få input til en bystrategi, som byrådet har vedtaget. I forlængelse heraf blev der afsat penge til at virkeliggøre strategien og indkaldt ansøgninger. Den største enkelt-donation på 300.000 kr. gik til den nye scene i Broager. 

Skriv et svar