Program 2020


16.30

Pladsen åbner hvor gæster vil blive eskorteret ind på pladsen.


17.00 – 17.30

Tale med BUI Rock formand

Martin Hansen

17.30 – 18.15

Treovalium


Treovalium går vanen tro på, som de første. Treovalium har eksisteret i mange år og danner rammen om hygge og sammenspil. Vi glæder os til at se og høre jer i 2020

18.30 – 19.15

Southern Sound


Southern Sound har eksisteret siden Tønder Festival 2015, og det er ikke helt uden betydning at den lokale Tønder-gruppe mødtes her, da genren folk/rock/pop lystigt præger musikken. 
Bandet, som består af Kasper Buch, Torben Ilsøe Nielsen, Preben Hultgren og Maria Schulz, har på bare få år præsteret mere end 100 koncerter rundt i det danske land. Især året 2019, hvor bandet markerede sig på nogle af landets største festivaler og spillesteder, samt fik airplay på P4, Globus Guld, og Radio 24/7.

Siden udgivelsen af deres første album, “This is Southern Sound”, er bandet blevet sign’et hos det aarhusianske pladeselskab DANA Studio, der også har produceret bandets seneste album, “Travel”.
Denne titel blev senere også navnet på bandets hidtil største turné, som bød på koncerter i ind- som i udland.
Southern Sound modtog samme år et legat for deres musikalske præstation.
Bandet har tidligere spillet support for navne som Signe Svendsen (DK), Anthony da Costa (USA) og På Slaget 12 (DK).
www.southern-sound.dk

19.30 – 20.15

Ligefrem Lykkelig


Når de fire garvede gutter fra Ligefrem Lykkelig går på scenen, er det med spille glæden i højsædet.
Musikken er selv komponeret, og de fængende melodier går lige i rytmefoden og gør det svært at sidde stille. Tilsat et originalt, dansksproget tekstunivers med noget på hjerte, har du her et frisk pust på den danske musikscene.
Ligefrem Lykkelig startede i efteråret 2014, da en flok musikere fra Vejen og omegn mødtes for at lave musik. Missionen var klar: At lave ny, dansk musik og have det sjovt imens!
Med en samlet musikalsk erfaring på den anden side af et århundrede tog projektet hurtigt form, og da bandet et års tid senere havde fundet den helt rette frontmand i Torben Elkaer, hvis sprøde stemme og tænksomme ord fandt deres helt naturlige plads i lydbilledet, var den sidste brik i puslespillet fundet!
Ligefrem Lykkelig leverer ny dansk pop med et groovy touch – og vi har det stadig sjovt!
www.ligefremlykkelig.dk

20.30 – 21.15

The Box


The Box er betegnelsen på et sæt garvede musikere. Hver i sær bringer de mange års erfaring som til sammen danner et musikalsk fri-rum. The Box levere store klassikkere og spiller det som de bedst kan lide, hvilket også afspejler sig i deres musik.

21.30 – 22.15

Men In Black


MEN IN BLACK er et af de store og originale orkester/ danseband som man kan finde her i det Sønderjyske. MEN IN BLACK spiller ALLE de store hits og sikre deres publikum en sublim oplevelse og ondt i danseskoene!